Miniserie Fortnite - påmeldingen er åpen!

17.04.23 - oppdatert 28.04.23

Raufoss E-sport har lenge savnet et tilbud til bredden i Fortnite. Det er derfor veldig gledelig at vi kan presentere en miniserie!


Vi er så heldige at E-sport Alliansen og Innlandet E-Sport støtter turneringen

finansielt, og vi får med oss Odal E-sport og MSK e-sport (Moen) i turneringsadministrasjonen.  Takk, takk!


Vi har lagt opp til to serier:

  1. (Miniserie Fortnite Up and Coming (UC)) de beste på breddenivå; dette er de beste og ofte de eldste som spiller i en breddeklubb (U19). De spiller i dag mye Arena og deltar en del i turneringer i regi av Fortnite. Turnerinsformat er planlagt Duo Arena (gjerne med hospitering fra turneringsformatet under)
  2. [Miniserie Fortnite Bredde) de yngste og litt trente; dette er en ren breddeturnering. Typisk spiller her er en som ikke spiller så mye arena, men synes det er gøy med Battle Royal sammen med venner/lagkompiser. De fleste her er 14 eller yngre. Turneringsformat er planlagt som Battle Royal Trio - gjerne med 4 på laget så man har innbytter.


Vi har satt av følgende datoer:

  1. Serierunde tirsdag 25. april - denne teller ikke i serien (alle kan melde seg på de kommende kampdager)
  2. Serierunde tirsdag 9. mai (OBS! Påmelding åpen frem til mandag 08. mai. klokken 20:00)
  3. Serierunde tirsdag 23. mai
  4. Serierunde tirsdag 6. juni


Kampstart Bredde: ca. 17:30 (utgansgpunktet tre matcher per serierunde)

Kampstart Up and Coming: ca. 19:00 (utgangspunktet tre matcher per serierunde)


Regler: du får tilgang på disse når vi legger deg til som lagleder på Discord. Vi vil allikevel påpeke at man tenker FairPlay! I testrunden opplevde vi at to eller flere lag samarbeidet/ikke gikk i fight + mistanke om at noen benyttet aimbot (hjelpeprogram for å påføre skade på motspillere/skyte igjennom vegger..). Vi ber lagledere påpeke dette for spillerne sine, og man kan ikke samarbeide selv om man er fra samme klubb.


Plattform: kommunikasjon skjer på Discord (kommer)


Antall lag: (UC: 20) - (Bredde: 30) - kan hende vi gjør noen endringer hvis interesse er stor. 


Kun lag som er tilknyttet lag eller forening kan delta (idrettsklubb eller lignende) Alle lag må ha en voksen lagleder. Alle lag må registrere alle spillerne sine + nick som benyttes i spillet. Alle lag må spille med synlig nick. Helst med klubb tilhørighet i navnet - f.eks.; res-sleepy (res=Raufoss E-sport). Vi jobber med premie for alle deltakere - og nick vil være viktig i denne sammenheng. Vi vil lage en registrering på rapporteringsskjema til neste runde. 


Påmelding til turnering på linkene under (alle som har meldt seg på per 28.04.23 klokken 11:00 har plass):


Innlandet E-sport har opprettet egen server på Discord. Turneringskommunikasjon vil skje der - fin om lagledere legger til denne + sier at de skal være med på turneringen; trykk her!


Turneringsleder: Øystein Tommelstad; oystein.tommelstad@raufossesport.no