Siste nytt fra Raufoss E-sport

Jakten på påskekyllingen!

22.03.24


Hvem kan eliminere påskekyllingen. Streames på Twitch-kanalen vår på lørdag fra 19:00! Se info hvordan du kan delta her!Miniserie Fortnite er tilbake!

20.02.24


Dette er en breddeturnering for spillere som er medlem av en breddeklubb som organiserer aktivitetene. Se info og meld deg på her!E-fotballen; Treningssamling

18.02.24


Rett før det braker løs med masse aktivitet innen efotballen, fikk vi samlet laget på Raufoss i helgen med spillere, trenere og støtteapparat.


Eserien har varslet sin tilbakekomst, NM kommer snart og nå vil du som supporter også kunne delta i en egen supporter-turnering.


Første på programmet er Creators Cup. Andreas Aarstad vant Nordic EA Sports FC 24 Creators Cup. Han er dermed kvalifisert til å representere Norden og Raufoss i verdensfinalen på Etihad Stadium i Manchester. Det er tolv spillere igjen fra hele verden. Finalen spilles 23. februar.
Samme dag drar Thomas Henningsen med efotball-landslaget til Finland for å spille et slags «Nordisk-mesterskap» sammen med tidligere Raufoss Spiller Jonas MK.Foto: Alex BlazicFC 24-turnering for topp og bredde

04.12.23


Søndag 10. desember arrangerer Raufoss Fotball og vi to turneringer online i spillet FC24 (tidligere FIFA). Du sitter hjemme eller i klubblokalene og spiller turneringen. Du trenger ikke være medlem av en klubb for å delta. Breddeturneringen er for de mellom 12-15 år - FUT-turneringen er fra det året du fylle 16 år. Masse premier! Du kan vinne PS5-kontroller, headsett, FC24-spillet og pengepremie i toppklassen.


Dette er også en veldig fin måte å bli oppdaget på. På nyåret starter NM i eFotball, og det går rykter om at eSerien kommer tilbake. Se mer info på gamer.no på linkene under:


Bredde Under 16 år: info og påmelding her!

FUT Over 16 år: info og påmelding her! Miniserie Fortnite er tilbake!

03.11.23


Dette er en breddeturnering for spillere som er medlem av en breddeklubb som organiserer aktivitetene. Se info og meld deg på her!E-fotballen; FC24-laget

02.10.23


Endelig starter en ny sessong med e-fotball. Sjekk ut hvem som har signert hos oss her!Treningstider høsten 2023

22.08.23


Endelig er høstens timeplan 99 % spikret. Informasjon om høstens treningstiuder og påmelding finner du her!Breddeserie i Fortnite

15.08.23


Vi gratulerer FYR NIL E-sport (FYR 2) med seieren i breddeserien og VES (Volda Esport) med seieren i Up and Coming. Vi har ikke fått sendt ut premier for deltaakelse enda, men dette er rett rundt hjørnet. 


Vi holder på å planlegge høstens serie. Oppstart rundt sept./oktober med spill frem til desember. Følg med for påmelding!Raufoss sikret 3. plassen i NM eFotball

07.05.23


Jonas Kvål og Thomas Henningsen sikret 3. plassen i årets NM etter seier mot Vålerenga / Off-Pitch i bronsjefinalen. Gutta er ok fornøyd med resultatet, men litt skuffet over tapet mot SK Brann i semifinalen.


SK Brann møtte Lørnskog IF - hvor Lørnskog dro i land seieren, og ble årets Norgesmestere. Vi gratulrerer! Takk til NFF for en fin gjennomføring av årets NM! Lørdag 6. mai spilles sluttspill i NM eFotball på K2 Raufoss

01.05.23


Sjekk ut dette!


Les mer!

Nå er vi klare for senga!

29.04.23


Fra fredag til lørdag har vi hatt LAN på K2. 


Se bildene og les mer her!

Miniserie Fortnite

18.04.23

Spiller du Fortnite i en breddeklubb? Sjekk ut dette!


Les mer!

Innlandet E-sport er etablert

17.04.23

Innlandet E-sport er en interesseorganisasjon for organisert e-sport/gaming/lanparty og lignende i Innlandet. Innlandet E-sport sitt formål er å legge til rette for aktivitet, og hjelpe organisasjoner i Innlandet med å etablere e-sport-tilbud/digitale inkluderende møteplasser til sine medlemmer/nærmiljøer. Vi vil jobbe for at e-sporten har best mulig rammevilkår i Innlandet.


Les mer!

Espen er ansatt som prosjektkoordinator/trener

14.04.23


Med Espen Myrhvold med på laget - så skal vi få til mye mer aktivitet!


Les mer!

Påsketurnering i Fortnite

10.04.23


Onsdag før Skjærtorsdag og 2. påskedag testet vi ut turnering i Fortnite. Hvilke erfaringer gjorde vi oss, og hva er planene videre?


Les mer!

Yes! Vi har LAN på K2!

10.04.23


Fra fredag 28.04.23 til lørdag 29.04.23 har vi LAN på K2!


Les mer på her og meld deg på her!

Innkalling årsmøte 

20.02.23


Årsmøtet avholdes tirsdag 28.03.23 klokken 20:00


Les mer på her!

Ledig stilling som trener / prosjektkoordinator

30.01.23


Nå søker vi en person som kan jobbe deltid for å øke aktiviteten i egen klubb gjennom egen trenerinnsats, rekruttering av flere frivillige og dialog og tilrettelegging for og med spillere, trenere og styret.


Søknadsfrist er 22. februar 2023.


Les mer på her!

Gjensidigestiftelsen støtter prosjektet vårt; Gaming for alle!

07.12.22


Gjensidigestiftelsen, ved Hans Seierstad, inviterte oss på kaffe på Lena Stasjon i dag (Frivillighetssentralen Østre Toten).


Dette er den mest overraskende kaffen vi har fått!


Les mer på her!

Raufoss E-sport selger julelodd!

05.12.22

På fredag 09. desember så publiseres årets digitale julelotteri - håper du vil bidra! Dette er en viktig inntekssilde for å sikre våre aktiviteter i 2023. Vi vil benytte Spond som plattform. Link vil bli lagt ut her. Se videoen hvor enkelt dette fungerer!

Raufoss E-fotballturnering (FIFA23)

21.11.22

Vil du bli en del av laget til Raufoss E-sport/Raufoss Fotball i efotball? Eller kanskje du bare synes det er gøy med turneringer? Eller kanskje du vil vinne noen fete premier? Er du klart?


Les mer på her!

E-fotballsesongen blåses i gang på fredag

10.11.22

Raufoss E-sport sammen med Raufoss Fotball er klare for en ny sesong i efotball. Allerede nå på fredag starter kvalifiseringen i eclub - VM for klubblag. Og vi er videre som det eneste laget fra Norge i denne pre-kvalifiseringen (et annet lag ble seedet videre pga. resultater fra 2021 - så per nå er vi to norske lag).


Les mer på: raufossfotball.no

Vi etablerer Overwatch 2 - lag

04.11.22

Raufoss E-sport har lenge ønsket å tilby Overwatch som spill i vår klubb. Bakgrunnen for dette er at vi er en del av Breddeesport Alliansen, og Lier IL E-sport har fått etablert en breddeserie i dette spillet. OW2 ble lansert denne høsten, og det er gledelig at vi har funnet spillere og trenere som vil ta dette videre inn i seriespillet som starter allerede på mandag. Kort om spillet: «Overwatch 2 er et gratis å spille, lagbasert actionspill satt i en optimistisk fremtid, hvor hver kamp er den ultimate 5v5 slagmarken. Spill som en tidshoppende frihetskjemper, en slagmarks-DJ eller en av over 30 andre unike helter mens du kjemper rundt om i verden.»

Første medlemssamling i Bredde e-sport Alliansen

29.10.22

Raufoss E-sport har i helgen deltatt med fire representanter på den første medlemssamlingen for Bredde E-sport Alliansen. Veldig hyggelig og nyttig fordi vi møter andre breddeklubber, får ny kunnskap og ideer til hvordan vi kan inkludere og skape flere aktiviteter for barn og unge. All honør til arrangør som har satt sammen dette programmet på samlingen!

Raufoss E-sport vinner Telialigaen Rekrutt i Rocket League

03.11.22

I dag spilte våre to lag siste runde i seriespillet, og Raufoss E-sport 2 vinner suverent. Raufoss Esport 3 kom på en fin fin 5. plass. Gratulerer til hele laget!

PUBG-laget rykker opp til 3. div.

27.10.22

Du verden for en overbevisende sessong av PUBG-gutta. Seriemestere og opprykk til 3. divisjon i Telialigaen. Ble kanskje ikke en hel haug med Chicken dinner, men kills-ene haglet inn! Gratulerer til hele laget - blir spennede å se hvor dette kan bringe oss neste sessong! 

Vi arrangerte et fulltegnet LAN sammen med Østre Toten Folkebibliotek!

13.10.22

For andre gang dette året er vi så heldige å få være med å arrangere LAN for Østre Toten Folkebibliotek. Også denne gangen var alle plassene tatt. Vi sto for opprigg, hjelpe deltakeren med oppkobling, kjørte konkurranser, fete premier og mye mer. Takk for i år - håper vi ser dere i vinterferien!

Aktive Gamere konferansen 2022

07.10.22

Øystein Tommelstad var i Bergen for å få med seg til årlige konferansen til Aktive Gamere. Aktive Gamere er et konsept utviklet på tvers av partnerne i Idrettsklynge Vest, og drives nå videre i samarbeid med Vestlandet E-sport. Bakgrunn for vår deltakelse var å lære hvordan de forskjellige partene jobber sammen på Vestlandet for å skape og samle gaming og e-sport aktiviteten.

Totens Sparebank tildelte oss Sponsorprisen 

29.09.22

Vi har ikke så mange sponsorer, men de vi har er vi veldig glad i! Derfor fokuserer vi på å synliggjøre at de er bidragsytere slik at vi kan skape aktivitet innen e-sport.


Det var derfor veldig gledelig, men også overraskende, at vi ble tildelt sponsorprisen fra Totens Sparebank 2021. Og at det var selveste Maren Lundby som delte ut prisen på 25.000,- og en råtøff figur! 


Videre har Totens Sparebank tro på prosjektet vårt, og har utvidet sitt sponsorat til klubben for det neste året!

Gamingcamp 2022

15.08.22

Med støtte fra Gjensidigestiftelsen, har vi for andre sommeren på rad hatt Gaming- og mediacamp for barn og unge. Begge årene har plassene blitt revet bort, og vi har nå hatt mer enn 80 deltakere på campene totalt. I tillegg har vi i forbindelse med dette arbeidet hatt ungdomsarbeidsplasser/sommerjobber til totalt 13 personer i alderen 15 til 18 år. Vi håper på støtte også neste år - for dette er bare helt fantastisk gøy!


Vi er klare for sommer, sol og gaming!

02.04.22

Gaming- og mediacamp del 1

Det hele starter med i smarbeid med Gjensidige Stiftelsen. Dette er en camp/sommerskole hvor deltakerne får mulighet til å utforske forskjellige spill og hvordan man streamer på blant annet Twitch. Hovedinstruktør: Per Kristian Jansen. I tillegg vil tre/fire junior instruktører som har sommerjobb hoss oss bistå.


Efotball på fotballskolen

Raufoss er regjerende Norgesmestere og seriemestere i efotball / FIFA. Vi har egen stand to halve dager på fotballskolen til Raufoss Fotball. De som er på meldt denne får mulighet til å prøve seg i spillet FIFA22. Hvis du vil være med på dette, må du melde deg på Raufoss Fotball sin fotballskolle!


LAN på K2 25. til 26. juni

Skal du begynne på ungdomsskolen eller har gått der i år? Hva med å bli med på vårt første LAN på K2? Sjekk ut DISCORD


Gaming- og mediacamp del 2

Del to av gaming-campen i smarbeid med Gjensidige Stiftelsen. Dette er en camp/sommerskole hvor deltakerne får mulighet til å utforske forskjellige spill og hvordan man streamer på blant annet Twitch. Hovedinstruktør: Per Kristian Jansen. I tillegg vil tre/fire junior instruktører som har sommerjobb hoss oss bistå.


Lørdags-gaming

Dette er et aktivitetsprosjekt vi har sammen med Vestre Toten Kommune. Vi har åpent mer eller mindre hver lørdag for ungdom på ungdomsskolen - men sjekk ut på Facebook eller Instragram dagen før om vi har åpent eller ikke. I løpet av sommerne kan denne aktiviteten falle på andre dager.

Vi er Norgesmestere i e-fotball/FIFA 2022!

02.04.22

Thomas Henningsen og Jonas Kvål fikk tittelen norgesmestere etter at de vant begge sine kamper i finalen på Ullevål.  "Dette er en kombinasjon av enormt gode spillere teknisk, taktisk og mentalt. Vi må få takke alle som har bidratt. August Rognlien og trener Kristian Aspelien har spilt kamper i innledende runder de også, Raufoss Fotball for god support, hele støtteapparatet til Raufoss E-sport, sponsorer og supportere."


— Trener eFotball-laget Finn Marius Lykke. Les mer!


Jonas Kvål får årets RIL-TEN pris


12.03.22

Dette er vel en av de første e-sportutøverne som får en pris i idretten. Raufoss Idrettslags tennnåringspris deles ut til ungdom (19 år eller yngre) som har gjort eller oppnådd ekstraordinære resultater med Raufoss på brystet. Jonas Kvål har vunnet to sølv og et gull i Altibox eSerien, og skal spille et spennede NM-sluttspill i starten av April.


THOMAS HENNINGSEN OG JONAS KVÅL PÅ LANDSLAGET I E-FOTBALL


28.01.22

Oppturen fortsetter, og gutta spiller landskamper mot Israel, Tsjekkia og Ukraina i kveld fra klokken 17:00.


Les mer her!

Korona er ingen hindring!


06.01.22

Meld deg på treningspartiene nå - se Spond eller send oss en melding hvilket parti du vil delta på denne våren. De som var med på pratiet før jul har første rett til påmelding frem til 10. januar (evt. venteliste opprettes - spes. Fortnite går plassene fort). Vi kjører på selv om vi må stenge ned innimellom. Vi tar forhåndsregler med at vi benytter masker inntil vi er på plassen vår, foreldre får ikke være med inn på trening, vi vasker av utstyret etter bruk og satser på at vi kan åpne uten tiltak snart. Skulle det bli sånn at vi må stenge ned - så kjører vi treninger hjemmefra med hjelp av Discord slik vi har gjort tidligere. 

Lørdagsgaming


13.11.21

Lørdagsgaming er et ungdomsprosjekt sammen med Vestre Toten Kommune. Vi ønsker at det skal finnes tilbud på dagtid i helgene for ungdom som er hjemme. Vi spiller flere forskjellige spill, og spiser litt mat. Tilbudet vil være åpent de fleste lørdager fremover, men sjekk ut Instagram i tilfelle endringer. Hjertelig velkommen!

MineCraft i sommer?


01.06.21

Vi skal i sommer tilby en uke med MineCraft i samarbeid med Vestre Toten Kommune. Siden Raufoss feier 125 år for industrien, skal vi bygge en del av byggene som var her rundt 1900-tallet. Vi vil også tilby sommerjobb denne uken, gjerne deg som har kunnskap om koding/programmering slik at vi kan få inn jernbanen og Hunnselva riktig i forhold til kartet. Utlysning kommer på Facebook og Instagram.

Gjensidige Stiftelsen finansierer Gaming- og mediacamp


20.05.21

Lite å finne på i sommer? Eller trenger en sommerjobb? Raufoss E-sport skal med støtte fra Gjensidige Stiftelsen ha sommerskole 2 uker denne sommeren. Her skal vi lære om forskjellige spill, høre om hvordan det er å være e-sportutøver, litt om streaming, masse gaming og to råtøffe tur til MegaZone på Gjøvik. Vi vil også ansette 4-5 ungdommer for å få gjennomført denne aktiviteten - så følg med!

Vi er seriemestere i Altibox eSerien 2021!


16.03.21

For et lag, for en klubb! Raufoss E-sport og Raufoss Fotball tar seriemesterskapet etter 2 sessonger på rad med 2. plass!

Eidsiva inn som samarbeidspartner

20.01.21

Raufoss eSport har skrevet en to årsavtale med Eidsiva. Avtalen er noe penger og noe knyttet til profilartikler. Vi ser frem til et god samarbeid!

Pokemon Shield / Sword

10.01.21

Raufoss eSport ønsker å ha et variert utvalg i spill man kan spill i klubben for å engasjere flest mulig. Derfor er det med glede å annonsere at vi har startet en ny gruppe med konkurranse spilling innen Pokemon Shield / Sword. eSporten rundt Pokemon har vokset det siste 10 året og har nå Europa mesterskap og Verdensmesterskap. Hvem vet, kanskje neste verdensmester kommer fra Raufoss eSport? Vi er per nå 7 spillere. Det vil bli en presentasjon av disse i desember.

Vi ønsker også flere spillere! Så om noen ønsker å ta del av utviklingen av Pokemongruppen så ta kontakt!

Nybegynner eller viderekommende? Alle er velkommen uansett nivå!

Treninger i Rocket Leauge og FIFA våren

02.01.21

Raufoss Esport er glade for at vi kan åpne opp for treninger for deg som går i 7. til 10. klasse i spillene Rocket League og FIFA21. Vi har ikke åpnet våre nye esport-lokaler offisielt enda, men treningene vil finne sted på K2 – Kløvertun 2.0. Hvis lokalene er stengt pga. covid-19 tiltak så prøver vi å gjennomføre dette online.


På grunn av convid-19 kan vi ikke ha for mange deltagere. Kun dere som har fått bekreftet plass av oss + betalt medlems- (kroner 200 for hele 2021) og treningsavgiften (500,- for alle treningene i 2021) får delta. Vi vil be spillere om å ha med seg mye av utstyret selv. Hvis du er syk eller har symptomer på convid-19, ber vi deg om å være hjemme.

Våre nye lokaler er snart klare!  

10.10.20

Raufoss E-sport har lenge ønsket seg egne lokaler for vår aktivitet, og nå åpner vi snart!


Les mer!

K2 Drift AS er med!

15.09.20

Dette er stort! K2 Drift AS sørger for at vi får etablert oss i egne lokaler. K2 Drift AS er et selskap med mange jern i ilden. K2 Raufoss tilbyr selskapsliokaler i samme bygg som oss, sikkerhetsrådgivning, media produksjon (video, grafisk) og mye mer. Skal du feire barnedåp, navnefest, bursdag, konfirmasjon, minnesamvær eller andre ting - ta kontakt med de på Facebook - her!

Sølv i eSerien 2020

09.05.20

Jonas Myhrhaug Kristiansen og Jonas Kvål klarte nesten å gå hele veien i vårens utgave av eSerien. Gutta spilte fantastisk hele veien, men måtte se seg slått av to sterke spillere fra Tromsø.

Vi er klare for sluttspillet i Altibox eSerien

09.05.20

Vi gleder oss til en spennede kveld. Jonas MK og Jonas Kvål er klare - kommer du? Som det første offentlige arrangementet i kommunen med publikum etter nedstegingen pga. COVID-19 - så kan vi ha 50 tilskuere på besøk. Fordi vi har sliti med å finne lokaler med gode nok fiberlinjer - falt valget på garasjen til styreleder. Her har vi rigget til studio og 50 plasser for dere som vil komme. Vi antar at dette er første og siste gangen Eurosport sender en direktesendt finale fra en garasje på Toten.

DNB Sparebankstiftelsen sikrer etableringen

02.05.20

Noen dager er bedre enn andre. Denne er bare helt fantastisk! Vi er tildelt 250.000,- fra DNS Sparebgankstiftelsen for å kjøpe inn utstyr til aktiviteten vår. Dette vil gjøre at vi kan få 11 komplette spillstasjoner og noen flere konsoller. Nå blir det masse aktivitet hos oss - følg med! 

Sølv i eSerien 2019

10.12.19

Mats Bergstrøm og Jonas Kvål kom inn i sluttspillet i Bergen som underdogs, men klarte nesten å gå hele veien i høstens utgave av eSerien. Gutta spilte fantastisk hele veien, men måtte se seg slått av to sterke spillere fra Jerv. Gratulerer til laget, og alle som tok turen til Bergen!

Zone Security AS og Toten Folkehøgskole er nye samarbeidspartnere

03.12.19

I forbindelse med at vi skal spille sluttspill i Altibox eSerien i Bergen, har vi inngått samarbeidsavtale med Zone Security AS og Toten Folkehøgskole om transport av støtteapparat og supportere til Bergen. Toten Folkehøgskole stiller med buss og sjåfør - Zone med penger til selve reisen. Takk for at dere gjør dette mulig!

NM efotball 2019

20.11.19

Mats Bergstrøm og Jonas Kvål sin deltakelse i NM efotball på Ullevål - sjekk ut videoen!

Elkjøp Gjøvik er med på laget

14.11.19

Aktiviteten vår krever masse teknisk utstyr som PCer, tastatur, konsoller osv. Det er derfor veldig gledelig at vi kan indtrodusere Elkjøp som en samarbeidspartner. Det ligger noe utstyr i avtalen, og vi får kjøpt inn utstyr til reduserte priser.

Sesong 2 i Altibox Eserien startet i dag!

14.11.19

Mats Bergstrøm og Jonas Kvål spilte seg til sluttspillplass i Bergen i studio i Nydalen i dag. Vi må riktignok igjennom en kvalifisering dagen før dagen i sluttspillet som foregår i Bergen. Noen små justeringer - så blir dette veldig spennende!

Totens Sparebank inn som sponsor!

01.11.19

Vi er veldig taknemmelig for at vi har fått med Totens Sparebank som samarbeidspartner. De har gitt oss etableringsstøtte (gave) og midler til ordinær drift av klubben. 

Raufoss E-sport er stiftet!

18.10.19

Det er veldig gledelig at vi kan informere om at Raufoss E-sport er stiftet som lag og forening. Vi jobber for

å skape en trygg arena for esport blant barn, ungdom og unge voksne i Vestre Toten Kommune. Spillerne skal få muligheten til utvikle ferdigheter for å prestere i esport. Dette gjennom lokaler, utstyr, fysisk trening, kosthold, sosialt samhold og trygge voksne. Vi er en selvstendig organisasjon, organisert som en aktivitetsgruppe under Raufoss IL Alliansen, og et tett samarbeid med Raufoss Fotball. Styreleder er Siv. H. Tommelstad

Raufoss Fotball skal være med på eSerien!

02.04.19

eSerien er den offisielle norske e-sportligaen i FIFA 19 og arrangeres av Norges Toppfotball med Good Game AS som turneringsoperatør. Lagene som deltar kommer fra klubber i Eliteserien og OBOS-ligaen. Les mer:

- I dag starter eSerien

- God start i eSerien

KRISTOFFER STRAND TIL TOPPS I FIFA-TURNERINGEN

09.03.19

Kristoffer Strand gikk seirende ut av vår aller første FIFA 19- turnering. Han slo ut storfavoritten Lars Olsen i finalen i Fyrverkeriet i ettermiddag. Kristoffer er like teknisk god med spillkonsollen som han er på fotballbanen for vårt U19-lag. Fra venstre i bildet: Kristoffer Strand, Lars Olsen, Heine Hoel og Henrik M. Martinsen. Les saken her!