Yes! Vi har LAN på K2!


Endelig får vi LAN nr. 2 på K2! Vi har arrangert flere LAN for andre, men det er så sjeldent at vi har det i eget hus... så dette er en mulighet du ikke vil gå glipp av!


Informasjon til foresatte ifb med Lan på Kløvertun 28.04-29.04. 18:00 til ca 12:00.

Det er 2 valg, VIP altså pcene vi har på e-sporten. 100,-. Eller å ta med eget utsyr, vi har stoler og pulter.  50,-


Denne gangen koster det 100,- for VIP (Låne pc’er av oss på e-sporten) og 50,- for de som ikke vil ha eller trenger VIP.


Lanet vil vare fra fredag til utover hele natta til lørdag, vi avslutter lørdag ca. 12:00. De som vil være hele natten og er over 12 må få et OK fra foresatte at de kan være der hele natten. Er du under 12 så må du dessverre reise hjem 22:00. Nedre aldersgrense 10 år.


Hvordan fungerer påmeldingen?

Du melder deg på og betaler på VIPPS #590056 (endelig påmelding først når betalingen har skjedd - husk navn på deltakeren); meld deg på her!  


Hvor mange er det der?

Det er satt opp 50 plasser, 10 VIP plasser og 40 vanlige plasser. Håper på at vi klarer å fylle alle plassene.


Er det lov å komme å se?

Gjerne! Det er fult mulig og komme å se, dørene er åpne hele døgnet. Det vil alltid være en eller fler fra RES der også.

Hvordan er det med mat og drikke?


Vi stiller med kiosk hvis vi blir mange, mikrobølgeovn og vannkoker. Av drikke går det mye i brus og energidrikk. Det er selvfølgelig nulltoleranse ovenfor alkohol.


Er det noe sted å sove?

Nei. Siden dette er et en dags arrangement, så har vi ikke det med i planen nå. Det er noen sofaer og stoler der som man kan slappe av på.


Hvor mye koster det, og hva går pengene til?

Det er 100,- for VIP plasser og 50,- for å være med men å ta med eget utstyr. Pengene går hovedsakelig til premier, blir det et overskudd så går det til daglige driften av E-sporten.


Regler - se her!